Kontakt

Emilia Lindholm
Mail: info@onlylifeweknow.com
Telefon: 0732360212

Följ oss gärna på våra andra kanaler där vi heter "onlylifeweknow".
Där kommer uppdateringar från vanlife-äventyr, ödehusrenoveringar, urban exploration, surf och allt annat vi sysslar med.

Facebook
Instagram
YouTube

om mig

Äventyrare, journalist, vanlifer, grafisk designer och nu gårdsägare.

Tanken på att köpa ett ödehus i Sverige väcktes efter många spännande besök på övergivna platser och spökhus runt om i Europa. I Italienska Ligurien ger staten bort hus som står övergivna och förfallna för att öka turismen i de byar som ligger lite i skymundan från turistorterna. Först var tanken att skapa något i ett av alla de magnifika ödehus nära Italiens kust, kanske får det bli ett senare projekt ;)

Lotten föll istället på Sverige, närmare bestämt på västkusten. Här ville jag hitta något som vi kan ha som bas de månader vi spenderar i Sverige. En plats att falla tillbaka till, att bo, leva och ha som en kreativ oas att kunna arbeta ifrån.    


Bakgrund
För några år sedan tog jag ett beslut som kom att ändra mitt liv. Från att ha en fast tjänst i Jönköping med lägenhet i stan så sa jag upp mig och startade upp ett eget företag, egentligen utan att riktigt veta vad jag gav mig in på men där och då kände jag att det behövdes en förändring.

Tillsammans med min pojkvän byggde jag om en gammal skåpbil och inredde den till det som skulle bli vårt enda hem. Vi slängde oss ut i världen och har de senaste åren farit runt på vägarna i Europa. Äventyren man får vara med om som vanlifer är oslagbara.